Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Kem form3? ;o

assalamualaikum wbt ;) ishhhhh. jealous yang teramat aku dgn sidak INTAN, ANNO, QILAH & JEEM sbb pergi Berayak Resort. KEM utk form3 2011. Ya Allah besnya. sbb suma sklh pergi bah. E dapat temu kawan dari sklh lennnn. aku & miemin frust sbb sikpat pergi. so, mekorg kirim gamba jakla. ya pun mun dpt mbak cam daknya nya. GOODLUCKSSSSS kawan-2 ku sbb torang k tudong laboh pegi sia. HA HA HA HA * TETAKDENGKI * and and and, GOODLUCK juak ngan Nazilah & Atie sbb pegi ke smk Agama Sibu ada petandingan Ihtifal. Aini & Tijan, balit mggu tok. So, tinggal miemin, ummu, cipok & mel. aku pulakkkk, HARIAN. dah. yajak. kbye :)


-.-

eeeeee. Im gonna take offt from Miri and go to Indonesia ;( makkkkkkkkkkkkkk, beli ngan a'a barang Apple! ;( ishhh. *jealousss. mintak2 next year ada tambang murag pegi Indon. Aminnnnnnnnn. ya Allah mintak2 dapat :')




SECRET GARDEN! :')

Drama Title: Secret Garden
Alternative Title: 시크릿 가든 / Sikeurit Gadeun
Status: Complete
Genre: Romance
Published Date: November, 2010
Total Episodes: 20
Casts: Ha Ji Won, Hyun Bin, Kim Sa Rang, Yoon Sang Hyun
Subtitle: English Sub
Summary:
The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.
Online Video Links: Click Here to Watch Secret Garden Online Free
Download Links: Click Here to Download Secret Garden (DVD quality, always available)


satusatunya cerita KOREA yang dapat buat aku nangis bebeno hahhahah. ohhh shit. lol ;P









i? love? you?



السلام عليكم guyss :D kali ni, aku nak share pasal LOVE story aku. ceywahhhh ;p terus terang aku cakap, aku SINGLE. hihi :) n takde sape pon yg dpt ENTER *buat masa skrg lah. sbbnya, aku tgh focus dgn study aku *yaka? :D skrg pun aku tak brape nak layan chat2 laki, slalu aku ignore jerrrr hahaha kesian. dandandandandan, MAYbe kot, aku tak dapat cari lelaki yang ngam ngn aku. adala sorang, tapii dah jadi ex ;( sosad mekorg putus punnnnnn, adalah tu. salah faham sikit. takpe, Allah akn bagi jdoh yg lebeh baek. alamak. aku ckp mcm org TUA. org2 tua kata, TUIJA HAHAHAHHA xD bialah. nang entri baru ku tok pasal LOVE.

conclusion nyaaa, aku IN A RELATIONSHIP with PMR :) sooo, shutupandstoptalkingboutme, OKAY














i wanna straight PMR pleaseeeeeeee ^^



السلام عليكم readers :) today im gonna to talk bout my coming pmr exam -.- fuhhh, 100+ days left and im not study yet. still playing around and blablabla. what am i supposed to do? wahhh. aku taknak FAIL ;( ni gara2 internet la ni. buat sume org lalai. haissshh students rather to read those stupid comments in FACEBOOK from reading their TEXTBOOK include meeeeeee! i wish im not a PMR candidate iwish! iwish! iwish! ;O whatever major loser lah. lantak kau la, mira. eh ape yg aku merapu sorang2 ni?















wedding abang aku :)

Assalamualaikum and Hello guys. haritu, aku belom upload lagi gmbr abg aku punya wedding kankankan? hehe. ni nahhhhh

yang ni @ Miri :)


c
yang ni @ Terengganu :) so sweetttttt!



























yay! KL :D

السلام عليكم semuaaaa :) yeyeyeyeye. my Dad dah book teket pergi KL bulan 11 hihi. 2 weeks kat KL bah! fuhhhh. mintak2 trip ya beslah. tapi aku sik sklh for 8 days. sayangnyaa sik temu kawan >.< but, neverminddd. hahaha. dah habes PMR pun ;p eh kitorang plan nak rent car sbb nak pergi langkawi hehehhe hopefully lah kan. bpk aku ckp die nak gi lawat abg n kakak die @ perak and kedah. kira aunty and uncle aku la tu. aku tak kisah, asal jalan ;D kankankan. hujong minggu tu jugak, kitorang sefamily gi JB, kazen aku punya wedding. dalam kepale hotak aku, aku nak gi Sngpore. kan ada jln pergi Sngpore dri JB hehehhe passport aku okay je. tak taulah dh expired belom. ngehngeh. taksabalah nak jalan around KL wahhhhhh diam hotel around bukit bintang. ceywahhhh bunyi kedak banyak $$$$$$$ jak. nvmind, dah aku form4 kelak, aku mok rajin2 kan dirik pergi KL sorang2 nait belon. hehehhee :D target aku ya! bah yajak, lelah tgn nulis.



lol. I miss her ;'(




السلام عليكم ;) Today sya nak share pasal gmbar Nur Jazleen, anak buah first ku! ee I miss her laugh! hehe. takpe, nnt raya dpt jmpa bby Jaz :) miss her a lotttt






parkson mode! with Anno, Akma & her boyfie ;p




Assalamualaikum :) hari ni hari Sabtu. kitorang mmg dah plan nak pergi TAWAF parkson sbb lama dh tak cuci mata. hahahhaa xD lol. gamba tak berapa banyak sbb camera nang betapuk jak2 lam beg. haha otedah. bah okay, yajaklah haha



sorry! :'(

Ya Allah! macamnei lah aku blh mistake! aku book ticket without ic number! mak aihhhhh. Yarabi. mok nangis ada juak. sbb tkt knak reject ticket ya bah! YA ALLAH YA TUHANKU harap2 lah kenak timak ticket ya :'( mun sik, rugilah byr mahal2. huhuhu.





A girl with braces? -.-



Assalamualaikum wbt ;)

Hey readers. Korang pnah trfike tak kalo aku tetibe pakai BRACES atau lam bhs mlyu ny, pendakap gigi. Haha. msti nmpak weird kan kalo aku pakai :P tpi bpk aku ckp, hjg thn 2011 MAYBE aku dpt pakai ni hihihihi. MAYBE kot. tak pasti ada $$$4 tak. hahhaa. eh, yang aku tetibe ckp BM sangat ni nape? eh udahlah.













wanna offt to somewhere....

Lalalalal. aku harap2la ujong taun ni pergi KL ke, Singapore ke, Sabah ke.. JB tu mmg komfemla hihihi. wanna take offt from Miri ;p



Seriously, aku rindu cerita tok! THE BEST MALAY DRAMA EVER!




wahhh! so sad cita tok dah abis :'( iee mok teburey ati ku nangga. HAHAHA. aww Seth Tan aka Aaron aziz so SWEET :)

SINOPSIS:

Diadaptasi dari salah satu novel popular terbitan Karangkraf – Kasih Yang Suci, mengisahkan tentang perjalanan hidup NORA ELENA yang dihantui pengalaman pahit akibat dirogol 10 tahun yang lalu.

Walaupun sukar untuk melupakan insiden hitam tersebut, kini beliau selesa menjalankan kehidupannya seperti normal dan bakal mengahwini Idham. Namun, keadaan mula berubah setelah bertemu Seth Tan. Idham bercadang untuk membatalkan majlis perkahwinannya dengan Nora Elena setelah menerima satu panggilan misteri yang menceritakan perihal Nora Elena yang bukan lagi seorang perawan.

Lebih mendebarkan, Seth Tan menawarkan dirinya untuk menggantikan tempat Idham di dalam majlis perkahwinan tersebut kerana masa semakin suntuk. Lebih mendebarkan apabila semasa Nora Elena mengandung anak Seth Tan, dia mengetahui bahawa Seth Tan lah yang telah menodainya 10 tahun lalu.

Ranking exam keluar! YEAH \m/

Yeah! Thanks to Allah bcoz giving me a 2nd chance! I've improved! hehehehe

exam bulan3--> ranking among form3 students( 81/157 ) feel like a SHIT

exam bulan5--> ranking among form3 studentd( 38/157 ) yeyeyeye! I've beat 43 students.


ALHAMDULILLAH (: kalau kita sik lupak Tuhan, Tuhan pun sik lupak kita. Trust me! CONGRATULATIONS to my fellow friends:

anno, intan, nazilah, tijan, mimin, ajeem, qilah & blablabla for your GEMPAK results!

sometimes, we need to be a Bitch so we can success in life ✿

Happy Fathers Day, Pak ツ



The best guy in this world is my Beloved father. Thanks a lot, Dad. May Allah blessed you d dunia & akhirat ♡ Happy Fathers Day to all fathers in da world especially to my father. Love You ☺