Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

pls pls pls gimme back my phone :( i really need it. pffttttt :3

DAMN. i really miss my Phone. eventhough, cheap phone. LOL i need the simcard not the phone. look at ADRY, he bought new phone. HTC! damn. how bout his XPERIA?


lmaooo. not so jealousss la HAHAHHA *broken* wtf, gimme back my x2.

ISH

okay. FIRST WORD AKU MOK PADAH, W T F! e DAMNIT. HENPON KU DIRAMPAS. hoi, sape tak saket hati. suma berayas napok barang-2 haram sendirik. kamekorang sigek haritok tek sik belaja bah. rugi ku datang sekolah. bena kata cikgu Fairoz. MALANG nasib ku ritok. E. macam-2 ragam ku jumpa orang haritok. ada yang napok dalam baju, singlet, b*a, spendel. e sik gelik kah? aiya. mehey bah ku dgr. bencik ku nang sial la ritok. mala kenak sinde cikgu keSAYANGan ku ya. NYAMAN EH RASA kenak padah hipokrit. mun sikmok aja, padah jak lahhhhhhhhhhhhhhhhhhh! e sakit ati ku. budoh! --" yajuak sakit perut tok eeeee shit!



*sorry, saya PMS. a k a PENYAKIT MASA SUBUR. okay. BYE.




Friend \(^o^)/

Assalamualaikum. okay, entri aku kali ni pasal Friends. Friends ni ada macam-2 jenis. antaranya ialah: *ehemehem dengar baik-2 ye*

-baik
-depan baik belakang macam *CENSORED*
-memilih *nak yang cantek, famous, cute, kaya blablabla*
-backstabber

Tapi, aku simok lah dapat kawan-2 camya. Memang, no one is perfect. Sometimes, kawan sendirik nak paling rapat pun boleh kelaie. Ya, contohnya, macam hari ini. Aku tau lah kawan aku banyak pandey. Kadang-2, aku rasa aku la orang paling BODOH antara sidak. Wahh, rendah diri giler. Sidak pandey Science, aku sik :( MAKAN HATI jak aku tek. Kisahnya, sikmok lah cita. Kecik Hati gila babeng. Sigek masa science aku sik tego & tengoknya haha jaik eh. Tapi sekpa, aku marah-2 ngan orang pun, sik lamak bah :) Grr, nevermind. Still love her lah muah muah x)

sincerely, amey ♔

Hey, Boys. Maybe, you can enter my Mind, but not my Heart :)

Assalamualaikum and Hai. Becakap pasal ni, maybe aku sorang girl yang agak memilih. HAHA :)

Sabtu- Day :)

assalamualaikum and hai readers :D eh eh eh haritok aku sik online di rumah. online di cc merdeka mall haha xD maka rumah da internet mok juak mbuang duit online di cc. semadi neman sidak intan & aini. hoho. ish boringla mimin & anno sik ekot. kepak nyawa ku tawaf mm tok eh. dah laki tepi aku tok mala nga2 -.- baulah lam cc tok! *euw* dah palat cina depan ku tok nekan keyboard bunyi nutok belacan. damnit. btw, tek mekorg main tembak-2. sakai bena mekorg tek. HAHAHAHA.lol :P dah yajaklah. bye :P


love A :P

E 홍수. 당신은 초식 목동 오만한 답변 I 짹짹 톡. 하하. 걱정하지, 내가 스토킹 아리 아리 네가 학교 인치 히히. 나는 초식 큰 소음을 톡 시간을 사랑 해요. 내가 사랑하는 사람처럼되고 싶은 초식. 하하. 롤.




Happt birthday, Aini :)

lol. malamya sambut birthday Aini yg ke 15. so sad, aku dapat se-slice jak bah cake chocolate nya. babi dahlah nyaman HAHAHAHA. leka ku emo-2 lam jamban. ehh nangis-2 sikpat ngafal solat jenazah mpun doa. mok mati jak rasa eh.






goddamnit -.-''

내가 좋아하는 초식 나중에 사람이 내 작품에 대한 내 친구! 제길! 똥 만들었습니다. 난 전혀 그 사람을 사랑 없다. 뭐가 잘못된 것입니다. 나는 그것을 사랑하는 사람과 같은 초식. FULLSTOP







lari 1 malaysia? HAHA

ASSALAMUALAIKUM WBT :) harini hari Sabtu, students @ Malaysia semua lari serentak. Dahlah tanak cakap banyak tengok sendirila gambar. Tak cute pun janji kitorang enjoy. Tapi boring lah sikit takde kawan-2 yang lain :(