Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Raya :)



hi hi hi Assalamualaikum :) haaaa. aku taknnak banyak cakap dah, nah aku upload gambar kitorang raya. sosad, abang-2 n kakak-2 ipar sye belom balik miri lagi. thats why raya tahun ni agak boring.


This is my BELOVED family. kekurangan Bang No, Bang Jul, Kak Ann, Kak Nad ;') its ok. insyaAllah sidak datang hari Jumaat tok. hihi



iyeerrrrrrr sweet mamak ngan bapak eh <3 hihi


ahhhhh. toknya pompuan ngegeh sebelah aku ya. my sista. hihi ;D


and and, lastlyyyyyyyy, ME. the owner of the blog. aku mok ucapkan selamatharirayangansemuatokrangorangislamokayjagadirik.muahmuah, Love, Amey :)























its about me, not her or him

_(▒)(▒)_______███☼████___(░)(░)
(▒)(▓)(▒)__ ███__ ██████ (░)(▒)(░)
_(▒)(▒)___██____███▒████ (░)(░)
_________██____███▒▒▄▒
__________██____█▒▒▒▒▒▒
___________██____ █▒▒▒♥__(░)(▒)
____________██_____▒▒___(▒)(█)(░) ♥ ..ade mate kite melihat.. ♥
____________ ██____▒▒_____(░)(▒) ♥ ..ade telinga kite mendengar.. ♥
_____________██__▓▓▒▓______█ ♥ ..ade tangan kite bekerja.. ♥
________█✯ _██ ▓▓▓▒▒▒▓____█_█ ♥ ..ade kaki kite berjalan.. ♥
_(░)(░)___███_ ▓▓_▓▓▓▓▓▓__ █▀ ♥ ..ade akal kite berpk.. ♥
(░)(▒)(░)______▓▓_▓▓▓▓▓▓___█ ♥ ..ade mulut kite berckp.. ♥
_(░)(░)_____ _▓▓_▓▓▓▓▓_____ █ ♥ ..ade hati jgn la ade sifat DENGKI ♥
___________ ▓▓__▓▓▓▓_▓____▒░
__________ ▓▓__▓▓▓▓___▓__▓▒
_________ ▓▓___███❋█__▓▓_
________▒▒__ ♥▒▒♥▒▒♥▒
_______░___ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
__________ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒
________♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥
______ ♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒♥▒▒
_______________▓▓ ▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓_▓▓
(▒)(▓)(▒)_______▓▓__▓▓
_(▒)(▒)_________▓▓__ ▓▓
_______________▓▓__▓▓
_______________▓▓ ▓▓
_______________▓▓▓
______████████▓
_______█☼█___██____(░)(░)
______███____ ██__ (░)(▒)(░)
______█_______██____(░)(░)
______________█☼█
______________█▀██▄








Selamat Berpuasa & Hari Raya Aidilfitri ;)




Assalamualaikum readers ;) hihi. seda sik seda 23days dah kita fasting. wahh. sekelip mata ajak koh :') 7 hari agik. sik sabarnya rasaaaa! TAPI, ada tapi okay? raya taun tok siklah bes gilak. sebab, ma siblings semua aher balit. kakya, kueh rasanya sik banyak polah kalik macam dolok-2. so SAD. mak padah beli ajak kali, sekda masa nak polah. huhuhuh :( dolok-2 time duak minggu seminggu nak raya tok nang meriah dah. sia sitok jak orang bukak lampu raya. semangat. sia sitok jak lagu raya. sekda feel gilak raya taun tok. lagikpun, raya taun tok sik sempat bershopping :( YA PALING AKU SEDEH. dolok-2 bapak bagik 800 sorang pakey beli barang raya, HIHIHIHI. aku ngan kakak aku jaklah, abang-2 aku dah keja k apa nya bagik. shopping-3! LOL. taun tok neyda kedakya, SEMUALAH BUSY. WHATABORINGLIFE. tunggu my sista ngn bapak free baruk kuar. CANTWAIT. aku mok simple-2 jak raya. cukuplah baju, handbag, tudong, kasut, minyakwangi PLAYBOY *ganasbunyi*, dll. HAHAHAHA. lajulah masa, aku mok cepat-2 ari sabtu bahhhhhhhh. aku sikmok sekolah, bencik sekolah! grrr. eh, back to topic, tapi, seriously lah raya zaman dolok nang bes sekda tandingannya :| first day raya nang full rah rumah ngn biak kecik. sedeh lah taun tok family aku sik raya brunei, mun sik dapat ku ngumpol duit brunei tok sikpat lah beli coklat banyak-2 tok. E. sbbnya, PASSPORT AKU NGAN MAK AKU DAH EXPIRED. sik gi singapore lah ujong taun tok, bapak dah on tengok-2 passport dah expired. PUHUI. YEY siksaba mok ngumpol DUITRAYA. $$$$$ kaching-2! LALALA I NEED MONEY MONEY MONEY.

p/s: TAUN TOK AKU SIK BERAYA NGN HANDPHONE. anything, contact dekat facebook jak. okay! SELAMAT BERPUASA :)






Solat Hajat Perdana ;)












at lastttttttt :')

wuaaaaaaaaaaa. bebulu ku nunggu bb tok bah. Alhamdulillah udah sampei. hikhik *kenja* btw, aku trngah exam kinektok, sooo sikpat online lame lame sangat ye. nanti mak saye marah le :D hahahhaha. nyway, bukak-2 fb and twitter tek, wahhh impressive!

Facebook <--- ma fav book :P
150 requestsss :D 71 message :) I FEEL GOOD!

Twitter <--- my only tweetheart

36 requests :|

tok lah result sik online 3 minggu. GILA rindu~

enoughhh, 5 more subjects! BYE. wish me LUCK. ILY blog!