Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

sweet :)



ICE CREAM :)

haritu masa English lesson, Nabilianz kena suruh cerita pasal Ice Cream :) sweet lah bunyi dia :)

ice cream paling best yang saya pernah makan? mestilah Sweet Chills. masa tu saya dengan kakak saya hang out dekat Time Square. oh my god. bukan ice cream yang cair, saya yang cair. so we decided to buy the ice cream. seriously memang SUPERB. lagipun kita boleh add on macam macam. nips, chocolate, caramel. harga dia okay lah around 8++ :) Sweet Chills tu baru bukak so rasanya shopping malls yang lain belom ada lagi kot. kedai dia pun, sweet je colour dia. pink and blue :)

the second one, BASKIN ROBBINS. mahal, tapi berbaloi. serious. walaupun kita kena que panjang, tapi tak rugi pun :) first time makan dekat Mid Valley lah. the third one, Gelato Family :) ice cream ni pun sedap sebab dia ada banyak flavours sampai tak tau nak pilih yang mana. haha. 


I C E C R E A M A D D I C T E R <3 p="p">



AWAK, 

awak tahu tak saya suka awak? walaupun awak layan saya macam biasa tapi saya tetap suka awak. rindulah masa tu, awak support saya :) saya selalu luahkan masalah saya dekat awak. and awak pun kadang kadang meluah dekat saya. tapi satu hari tu, awak cakap awak suka kawan saya. alamak. frust nya saya. lepas tu saya nekad saya tak nak suka dekat awak lagi dah :)  saya tak layan awak. saya buat tak tau. biarlah hidup awak, hidup awak, saya ada life sendiri. tapi, saya sedar saya masih suka awak :)

kan best kalau awak pun suka dekat saya. tapi, nevermind. kita kawan pun saya dah happy :) banyak sangat memory saya dengan awak. walaupun kadang kadang saya benci tengok awak sebab awak kan HOT, semua perempuan nak kan? :) 

dulu saya tak suka awak, saya anggap awak macam stranger. memang pun. saya selalu cakap dalam hati, eh kenapa orang banyak suka dia? tak hot pun. at last, i fall for you :) dulu awak suka kacau saya, and saya benci awak. awak annoying. sebab semua kisah saya awak tahu. awak suka mengungkit. dulu saya rasa pissed off tengok muka awak. but now? :) 

awak nak tau apa saya suka tengok dekat awak? your smile. senyuman awak buat saya cair lah. tapi saya tau senyuman tu bukan untuk saya sorang :) suka sangat bila tengok awak senyum. sweet.  okay. 

awak, saya harap kita kawan sampai bila bila <3 p="p">

A, uhibbuka :) 

A M E Y 

im melting :)




IMRAN KHAN :) 

hei, melting saya tengok awak. pagi tadik bangun bangun terus bukak TV, taknak breakfast dulu. saya dengan kakak saya chill depan TV :) bukak lah cerita ABO. tengok tengok ada cerita tambi,  EK MAIN AUR EKK TU aka  One me and One you :) 

tengok tajok memang lah tak best kan tapi disebabkan diorang berlakon dekat Las Vegas, LAYAN jakla. cerita ni pasal sorang laki yang NERD, STRAIGHT berkenalan dengan sorang perempuan yang memang gila and happy go lucky. last last, laki tu suka dekat perempuan tu. awww :) TAPI, perempuan tu anggap lelaki tu mcm bestfriend dia. alamak. sedihnya! at the end, diorang kawan :')

okay, nama dia RAHUL KAPOOR. but his real name is, IMRAN KHAN. age dia 29 years old. and tinggi dia 180 :) kira saya bawah bahu dia lah :D his mommy ka daddy yang  muslim. he was BORN in USA. no wonder lah muka ada orang puteh sikit. 

yang sikpat tahan ya, HIS EYES. cair gilaaaaaaa. dah aku tok nang sikdapat tengok lelaki yang BERMATA KACAK :) im melting. awwww. kalau boleh, aku nak dapat husband macam dia! pakistan + british :D

O K A Y T H A T S A L L :)