Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

lamak sik update blog :)

Putus?
Emm.yupp.CINTA MONYET mekorg berakhir sampey ctok jak.aku & nya dh sik ngam.apa boleh buat kan?terimak jak la.n aku sik sangka, Doa aku dmakbul :) dolok,aku penah doa,kalau aku dpt harian & masok kelas 3 al- abqari 2011.aku sanggup lepaskan gerek aku,k duak2 ya.hehe.sik sngka baa kenak makbol juak.ingt gik aku,tem ya,aku pas smbhyang asar,pasya ku doa,nangis2 mntk smua ya *sikbulak ah* emm. dh sikda jdoh,gney lah kan.hee.mekorg gerek 2 bulan lebeh.Best!fun laa gerek ngn ameng <3 hihi.sbb aku sik penah kan jmpa laki mcm nya.ng sik penah lalu lah*jujo* ;D mmg la berat mk ptus tok,p dh ya aku maok,mstilah aku timak juak nak.even marek aku mimpi nya!haha.sikpa baa.susah mk lupakan org.p msti coba juak.buat masa tok,aku malas lok lah carik gerek.mun ada jodoh,adalah ya.hehe.even si A ya,soh engkah in a relationship ngn nya.adeii.gila ka apa.dah sama sekolah.adoiii.malas2.kalau la dbagik peluang,saya mao hargai ex saya ituuu!tapi semua tlh trlmbt.hee.sik kn lah aku mtk putus,aku yg mbak rturn.sikpa laa.focus ngn stdy lok.ya lbeh pntg.nya pun pdh gia baa.mekorg duak ada masa dpn.aku pun tauk lamak2 mekorg duak dh blh lupak suma tok.p,apa2 pun.hope ex2 aku dolok,sik kira lah sapa,tmasok nak baru tok la,ameng,boleh bahagia n pat carik org yg lbeh bgus dri aku.aminn!aku doakan kbahagiaan cdak :) *ikhlas*sbb ya,knektok,aku mok mbusykan drik :D mcm tdik,aku hang out ngn anno!wasehh.enjoy laluuu.g parkson,kol 10 stgh.tgok wayang,kol 11.Rapunzel!haha.calii.best gik ya.sbb sik ramey baa org ngga.hee.adala mcm 15 org dkya.aku & anno jak alik2 dudok dpn.p,tem tgk wayang ya.teringat la plg ex saya.huu.sbb plan mekorg duak mk tgk wayang sik trcapai.haha.siann.udah tgk wayang.g la jalan2 ah dalam popular!tgh suk2 mok bgambar,ada laki cina(bisu,pekak)mgg bahu aku!ee.gelik nya asa.dh la mgg tgn aku.adeii.nunjok i love you gik ah aku & anno ya.alu lari mekorg baa.ishh!aku seumo idup sik penah dpgg dakya!haha.gelik nywa ehh.gila da jak.kakya tek,sik tauk pa nak dpolah,g lah men bowling!haha!kmfm la aku menang xD hahaha sori ah no mun ko da baca tok.then,mekorg jalan ngn genk kak mun.fuhhh.best la juak.sbb kak mun cta ah mekorg pasal asrama!ohmaigoshhh!kejut babi baa aku & anno dgr.ngutik da jak.ee!dah la ismadi kenak tunggah atas stage tek.hahaha xD dak biak agama tetak2 jak ngga.fiwittt!ada Stanley AF woo.ah parkson tek.hee.dh blit dri parkson,parent anno mbak g pasa tani.yeahh!aku ekot jak laa.suk ba pat jalan2.parent aku sikda.g brunei.esok daknya balit.ya ku dpt updte blog tok.hahaha xD
Bah2,sampey ctok jak.hahaha i love you blog! xD