Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Chansung loves Angrybird ♥

Hey, you know what? Chansung my sexy idol loves Angrybird. even his iPad case pun angrybird. hidung nya pun macam angrybird. sebijik. HAHAHAHAHAHA. omoo he's cute ^^

this is angrybird.



this is my evil maknae, Chansung. Hihi. I love him ♥



With him beloved Angrybird. LOL




but this entry doesn't mean im starting to like angrybird. i prefer elmo than angrybird. sorrehhhh :P di miri sapa yang suka angrybird dianggap ucaks. sorry angrybird lovers. hehe. that's the truth.

PMR results make me nervous ▲




hi readers. err, im nervous. bagi sapa2 yang terasa yang dia PMR candidates 2011 tu,
sedar diri lah sikit. 10 hari lagi nak ambek results wuwuwuwuwu T________T korang punya target berapa? me? 7 out of 9 subjects. kalau dapat 5 or 6 pun dah kira bersyukur :') doa banyak-banyak and solat hajat banyak-banyak ^^ insya'Allah kalau usaha ada, hasilnya pun ada. orang malas dapat penghinaan. orang rajin dapat kejayaan. PMR results keluar 22 Dis. so be ready, PMR candidates 2011 (: May Allah bless y'all. nanti kalau results dah keluar confirm aku akan share kat korang hahaha :D

Someone's special day ♥







Hi. Good afternoon readers. today i wanna share entry about someone's special day. haaaaa mesti tertanya-2 kan siapa? tadaaaaa :)





kenal tak? tipulah kalau tak kenal. ni la Seungri aka 승리 dalam bahasa Korea nya. Seungri ni maknae(orang paling muda) dalam Big Bang. Happy Birthday Seungri. I love you Big Bang's Maknae ^^ nahh nak share sikit pasal Seungri.


This is Big Bang! (Y) Big Bang dianggotai Top, G Dragon, Seungri, Taeyang, Daesung ^^



Profile Seungri. ENJOY~

Name: 승리 / Seung Ri
Also known as: V.I, Victory
Real name: 이승현 / Lee Seung Hyun (Lee Seung Hyeon)
Profession: Singer and actor
Birthdate: 1990-Dec-12
Birthplace: Gwangju, South Korea
Height: 176cm
Weight: 60kg
Star sign: Sagittarius
Blood type: A
Talent agency: YG Entertainment

kamsahamnida ^^