Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo





Okay. macam2 jak jadi lately tok bah. Aku pun siktauk sine nak mula. Aku baruk jak balit Miri 19th Dis lepas, sepanjang dekat KL nang macam2 lah olah aku. Walaupun aku keluar weekend jak sob sob :( 


Okaylah, first topic. Dekat KL. Fuhh memanglah enjoy tapi sik seenjoy masa ada mak bapak. Moneys lai lai sekda. Pi best juakla, rutin aku kol 7 gi Gym or Swimming Pool debah. Kakya tengah malam lapar turun debah carik makanan. HEHEHE. Yala makin gemok -__- ignore it. Bestla sepanjang di KL aku sik kelua duit pun, mostly duit kakak and abang bagik. hehe. thanks bro! x then, one day, mekorg gi Sunway Lagoon. OMG. it was awesome! ada London Boys gik dekat Wave Pool. Damn it. Dengan lagu stub stub nya gik, yarabbi nang enjoy menari lam Wave Pool dengan orang hot. Dah semua lagu aku. Hahaha. Memang power! dahya main di Beach mekorg. berenang. hehehe. kedong dah pande berenang nak :p berani lah gi tempat 1.7 M camya. hohoh aku tok bukanlah tinggi ne pun. SEBENARNYA. Memang sunburn. Seriously. Kakya mekorg gi main paintball, neman abg ku memanah. Lastly, flying fox! yarabbi caken juak dahla flying fox tas air. cun cun turn aku mok turun ya, CLOSED. damn asshole asdfghjkl ah nang sik puas ati mekduak Jila. hergh. Aku di KL first time k LRT monorail ect hahaha abang ku padah Jakun -___- adventure bah. nang bestlah tiap ujong minggu klua rumah kol 10 balit kol 10 malam juakla. Oh c'mon KL babeeee. 

Second, IMAN. Kenak main Iman. Macamlah aku tok bodo gilak siktauk apa cita kau. Kau keluar dengan ex kau lah, kau lejuk lah, ko boring lah. BODOH. Nyesal ku cayak kau. mati ku cayak kau. Nektok apa jak ada, BENCIK. ko tauk bencik. sebab kau lah, aku berubah. Disebabkan aku KIRA MOK SWEET REVENGE ngn kau lah aku layan semua laki. AS A FRIEND jakla. hohoho. 

Third, issue aku ON OFF PAKE TUDONG. oh c'mon aku lamak dah macamtok on off. sejak awal2 aku berFACEBOOK. torang jak butak sik nangga. ah malas lah aku. hahahaha GO DIE. sikpat dicayak gik Twitter Instagram tok. ya bagus ya nego depan depan, siapa ada nok anok belakang2 ya aku xpat terimak lah. ko sapa aku sik kira kawan aku ka bestfriend aku ka classmate aku ka sama sekolah aku. padah jak depan2 bah aku CHILL jak. pi torang siktauk pahal aku polah camtok, DIAM jakla. bodoh. it's my privacy. sikkan lah aku kenak kontrol di luar, dalam tenet pun orang mok control aku. C'MON LAHHHHHHHHHH . people made mistakes and so do I. sikkan lah dalam internet pun mok HIPOKRIT, im just getting older and matured. kbye

Fourth, issue PINDAH. orang2 di Miri ngn hal2 di Miri tok molah aku makin mok pindah. bapak padah apa, 80%. entahla. mun dah sampe carik area ne rumah bagus ne ku tauk gik jadi ka sik. aku baruk jak nak plan alang2 jak d Miri aku stay asrama start bulan 6 ya, sampe abis exam. alang2 bah kan sayang mok drop subjek agama ku. hohoho. p ada syarat lah mekduak mintak ngn bapak, kedong mekduak Jila tinggal sitok. Jila mintak Galaxy Camera nak hot ya aku mintak iPhone 5. deal? HAHAHAHAHA :)

Fifth, issue aku kenak sumpah MATI EKSIDEN. okaylah aku tauk aku banyak salah dengan kau bah. salu nyakit ati kau. p ku sayang kau kbye :*

Sixth, biak pengago nak mampus main tanyak lam ASK.fm oh c'mon lah dangggg, just show yourself lah. mun mok nasihat dalam ask. fm apa guna pi sik tunjok dirik sebenar. aku sik marah. coba ko padah ngn aku kau sapa aku boleh bah terimak kau pun nasihat pasal ON OFF TUDONG TOK. makseh lah oh :) 


DAH. MALAS KU GIK.



Hello my dear crushie. I miss you, A LOT. And I just cant stand it anymore. Well, he's having his final exam ;) GOODLUCK bro :p hihihi

 Love you soooooooooo and I really do :p


Okay ini post saya buat khas special untuk itu budak woo.

N U RU L S YA S I K A T I J A N :)
MY SWEETBESTFRIENDFOREVER. 
TILL JANNAH :p


hoi. aku sayang kau. kita duak banyak chemistry lah sepanjang aku edup setaun ngn kau tok. never thought that you would be my BESTIE :) hahaha. okay. kita serupa okay :p okay first, minat kita. minat kita sama. BOYS MUSICS MONEYS FAME. semua yala. haha. CLASSY :p kitaduak ada BIG DREAMS oh. temu di UK :) taduak salu cuci mata oh. ahahaha. kita duak punya otak salu bluetooth oh. aku dapat rasa apa kau fikir, and same goes to you. hahaha! CALI jak rasa bah :p pi ko nang bestla. ko bahagia aku bahagia. aku salu ngerepak ngn kau bah jan sbb salu tido. kakya aku salu juakla polah troll k kau. aku suka netak kau. aku salu conteng muka kau. aku suka teleng palak kau. kitaduak suka gossip. kitaduak sekda secret2. ahahah! engat sik masa ko tido umah aku? aku golong2 rambut kau. ahaha. ko bah. ada concealer ya *betol ndak eja ka* ya sebenanya k nutup jerawat, rupanya kedak lipstick tapi ko pakey rah bibir! ahaha. aku teriak pa ko polah jannn?! ko muka innnocent lalu jak. ahaha. salu juak bergusti. bertikam mulut ngn kau. ahahaha! sigek gik, DOLOK. pasal laki nak disuka taduak. duak duak HOT. tapi crush ajakla. hahaha. sama sekolah oh? :) tapi mistake, nasib taduak sama JAN :') crush taduak suka KAWAN kita sendirik. hahaha. sikpala :) engat sik? masa ko happy2 ko gambar duak2 ngn crush ko ya? petang ya pun. tiba2 crush aku bergamba ngn aku :) hahaha. taduak suk. bahagia hari yang sama jan oh?  ya ku madah taduak sama bahagia :) ya boknya. ahaha. pi ya CRUSH ajakla. dah sekda heart feeling pun :) kan? hihi. kawan ajak. hahaha. too hot to handle. hahaha. nektok taduak pun ada persamaan. hahaha. seriously aku pun terkejut bah :D kitaduak nektok ada kaitan ngn biak sains. atlet ragbi gikya. SAMA gikya taduak. ahahaha! nang lah kita duak tok kan? :) memang sik dirancang pun semua tok. rindu nak karaoke ngn kau. rindu nak nangga ko ikat rambut dpn ko ya. ala ala korean look. ahaha. oi sayang bah ngn kauuuu :( aku sikmok ko turun kelas bah next year. ko jak geng aku bahhhh. hahaha. xmok :( xmok :( hahaha. 

k lah bye muah muah 

SAYANG KAU JAN :)

This is Love.




Hi ;) long time no update. haha. malas. pi tok aku gik rajin nak. 

Okay. After 2 years okay 2 years! ;) SINGLE. last last ada gerek balit :) haha. idk but i kinda like him ;p okay. namanya Syed Iman Syed Mahli :) nice name. kan? nama BBMnya Syed Iman Al Edruce. Al Edruce nama atoknya :) haha. semua aku cerita oh. aku siktauk mok cita camne. but he's special :D seriously. haha. God im in love :) Amin. Ah, last week kan. I saw a stranger cycling around Pujut, at that time aku dalam kereta dengan mak ngn kakak nak. Bad mood masaya. Tangga jak laki ya. Dari belakang jakla. Tiba tiba teringat Iman. Entahlah maybe sbb Iman padah nya suka cycling kot. Gikpun rumahnya area Pujut. Dah limpas ya ah malas lah lalek. Biasalah orang bad mood :) sik sangka padu yatek bakal gerek aku. aww aww. he's kind. nampak jak gangster tapi dalam hati nya ada sifat penyayang ;)

ur really different Iman :) I never felt this way towards anyone before :D

I LO V E Y O U :)

sweet :)



ICE CREAM :)

haritu masa English lesson, Nabilianz kena suruh cerita pasal Ice Cream :) sweet lah bunyi dia :)

ice cream paling best yang saya pernah makan? mestilah Sweet Chills. masa tu saya dengan kakak saya hang out dekat Time Square. oh my god. bukan ice cream yang cair, saya yang cair. so we decided to buy the ice cream. seriously memang SUPERB. lagipun kita boleh add on macam macam. nips, chocolate, caramel. harga dia okay lah around 8++ :) Sweet Chills tu baru bukak so rasanya shopping malls yang lain belom ada lagi kot. kedai dia pun, sweet je colour dia. pink and blue :)

the second one, BASKIN ROBBINS. mahal, tapi berbaloi. serious. walaupun kita kena que panjang, tapi tak rugi pun :) first time makan dekat Mid Valley lah. the third one, Gelato Family :) ice cream ni pun sedap sebab dia ada banyak flavours sampai tak tau nak pilih yang mana. haha. 


I C E C R E A M A D D I C T E R <3 p="p">



AWAK, 

awak tahu tak saya suka awak? walaupun awak layan saya macam biasa tapi saya tetap suka awak. rindulah masa tu, awak support saya :) saya selalu luahkan masalah saya dekat awak. and awak pun kadang kadang meluah dekat saya. tapi satu hari tu, awak cakap awak suka kawan saya. alamak. frust nya saya. lepas tu saya nekad saya tak nak suka dekat awak lagi dah :)  saya tak layan awak. saya buat tak tau. biarlah hidup awak, hidup awak, saya ada life sendiri. tapi, saya sedar saya masih suka awak :)

kan best kalau awak pun suka dekat saya. tapi, nevermind. kita kawan pun saya dah happy :) banyak sangat memory saya dengan awak. walaupun kadang kadang saya benci tengok awak sebab awak kan HOT, semua perempuan nak kan? :) 

dulu saya tak suka awak, saya anggap awak macam stranger. memang pun. saya selalu cakap dalam hati, eh kenapa orang banyak suka dia? tak hot pun. at last, i fall for you :) dulu awak suka kacau saya, and saya benci awak. awak annoying. sebab semua kisah saya awak tahu. awak suka mengungkit. dulu saya rasa pissed off tengok muka awak. but now? :) 

awak nak tau apa saya suka tengok dekat awak? your smile. senyuman awak buat saya cair lah. tapi saya tau senyuman tu bukan untuk saya sorang :) suka sangat bila tengok awak senyum. sweet.  okay. 

awak, saya harap kita kawan sampai bila bila <3 p="p">

A, uhibbuka :) 

A M E Y 

im melting :)




IMRAN KHAN :) 

hei, melting saya tengok awak. pagi tadik bangun bangun terus bukak TV, taknak breakfast dulu. saya dengan kakak saya chill depan TV :) bukak lah cerita ABO. tengok tengok ada cerita tambi,  EK MAIN AUR EKK TU aka  One me and One you :) 

tengok tajok memang lah tak best kan tapi disebabkan diorang berlakon dekat Las Vegas, LAYAN jakla. cerita ni pasal sorang laki yang NERD, STRAIGHT berkenalan dengan sorang perempuan yang memang gila and happy go lucky. last last, laki tu suka dekat perempuan tu. awww :) TAPI, perempuan tu anggap lelaki tu mcm bestfriend dia. alamak. sedihnya! at the end, diorang kawan :')

okay, nama dia RAHUL KAPOOR. but his real name is, IMRAN KHAN. age dia 29 years old. and tinggi dia 180 :) kira saya bawah bahu dia lah :D his mommy ka daddy yang  muslim. he was BORN in USA. no wonder lah muka ada orang puteh sikit. 

yang sikpat tahan ya, HIS EYES. cair gilaaaaaaa. dah aku tok nang sikdapat tengok lelaki yang BERMATA KACAK :) im melting. awwww. kalau boleh, aku nak dapat husband macam dia! pakistan + british :D

O K A Y T H A T S A L L :)




BLACKBERRY USER



B L A C K B E R R Y :)

BB dah jadi trend biak dah kinektok. YERR. termasoklah aku :D nasiblah kawan aku banyak nok ada BB juak. BB contact aku siklah banyak kedak si BULL haha sorry BULL k. 60 jak :) orang yang dikenali jak. abang kedirik malas ku add kantoi segala status aku nak mencarut kelak. ada di anok nya. #aih. ria mekorang tiga gerek kakak ku, kakak aku, aku ngn adik gerek kakak ku. ENDY, IJAN, kakak ku, AKU :) 
kuar sama main bowling nak. SUMA k BB except kakak aku. haha. bukan mok RETIS. tapi, yalahtek. nektok sine sine jak nemu orang k BB. ucak pun dah ada BB hahah cali bah upgrade dah ucak nektok oh. bencik ku nangga. MAJU dah. ANNO pun k BB :) haha. ABE LUQMAN AIMAN WAHYU. suma mok beli BB. apa daknya madah ngan aku? daknya sik gi kantin gik gumpol duit k beli BB taun depan. HAHAHAH leput jak ku denga cita torang ya. dah AIMAN ABE LUQMAN mala nanyak sal BB ngan aku. pasal BILL apa indah haha. eh jap gine ku boleh lupak ngn kawan ku sorang tok, AZRAI :) nya tok mok beli BB juak, nya madah kak PMR. ahaha TORCH katanya. sbb nya madah CURVE k mpuan. BOLD k laki. TORCH boleh duak duak. fakta buku ne tok oh? haha aku aok2 jakla oh. makseh juak ngan nya tok sebab suggest ngn aku kdey BB nak HOT. gila belipat lipat bulu mata ku nangga. p harga mok taukkkkkkkkk. PERGHHHHH. dah aku lom gi permy mall mok beli case union jack ya. nangis ku kelak mun abis. hergh. ok lah ya. banyak dikenali k BB :) 

MAJULAH BB UNTUK NEGARA <3 p="p">

Jangan gago hal saya boleh? :)




Heran lalu ku koh dengan sekolah tok. Sekolah aku. Jumaat malam ya, aku tek gi prep dengan kakak aku kedong nya ada kelas Addmath ngan dak form 5 la nak. So, Mimin tok cerita lah ngan aku tek. Pasal video aku molah cover lam Youtube ya dah heboh. Aku apa gik tekejut gila babi. Sendat sendat burit ku dengar. Hish. Mimin madah si E tok download video aku ya pasya tunjok ngn pass ngn suma orang. Aku tok mun dah marah kelua lah suma sumpah keramat ku. CILAKA nang sial lah sapa download ya. go to hell lah kau. kakya MAREK, ISNIN. 24 SEPTEMBER 2012, aku tok tek kenak tunggah lam bilit disiplin oleh Ustaz X dan Ustaz Y :) Mok dijadikan cerita, daknya tok ceramah aku. HESH. tebal taik telinga ku dengar. x guna guna aku ngisik borang disiplin atas KESALAHAN MENGUPLOAD VIDEO KE DALAM YOUTUBE. shettttttt. wtf. reason sik logik lalu. i mean, semua ya masok ka dalam REKOD KESALAHAN DISIPLIN SEKOLAH? madah aku tok ngembak imej sekolah, aku tok bukannya k tudong laboh pun k nametag. babi kau ya sik pake otak. gikpun, aku polah VIDEO ya k tudong, palak jak pun nampak. YA PUN SIK CLEAR. bah aku bukannya TELANJANG PUN, mun ku upload video LUCAH ka heboh la juak. TOK? MOLAH COVER LAGU KIMIA JAK BAH. lain kali ku embak LAGU NEGARAKU STRAIGHT DEPAN WEBCAM UPLOAD YOUTUBE KALAH GANGNAM STYLE. fck. baguslah daknya semua backing aku :) siap ko ah. sapa nak merepot sal VIDEO ya sumpah ku ko mati sik tenang. merusak idup orang jak ko ya. sial na. nasib family kawan aku semua backing aku. aku agak ustaz ya pun muka sik bersalah sbb aku rasa AKU NANG SIK BERSALAH SEBAB HAL YA LUAR SEKOLAH BAH HAL PERIBADI. KO BAPAK AKU KAH? btw aku tok biak HARIAN bah. ko sikpayah GAGO ngorek kisah IDUP AKU. KO AIM, AIM LAH SIA. ko bagey sekda anak nak dijaga. KO JAGA JAK ANAK KO SIA. eboh gago hal aku. I DONT GIVE A DAMN. aku lamak tok BIASA JAK ngan kau nektok PANDE ANTI INDAH KU NGAN KAU. dear kau, sebarkanlah video aku ya mun KO RASA MENGAIBKAN ORANG YA SIK BERDOSA. bapak aku padah apa, TAIKPALAT. you see? even bapak aku gik madah cemya. BOOOO

MAKSEH KEPADA TORANG NAK BACKING AKU :)

FAMILY AND FRIENDS. YOU GUYS REAL AWESOME :'''')

kepada siapa nak merepot ya, I HOPE KARMA SLAPS YOU BACK sebab aku TERANIAYA. aku sik kaco idup kau pun k. MAKSEH. ALLAH SAHAJA YANG DAPAT MEMBALASNYA. ALHAMDULILLAH.



*SEKDA CAPS LOCK FONT SAIZ 60 KA? GERAM KU TOK. 
DEAR X DEAR Y.........
YOU PISSES ME OFF 
THANKYOU :)

ignored me




12th Sept 2012

most hurtful day for me :''''(
dari siang sampe malam. rasa mok nangis jak rasa mok teriak, SHUT UP. everyone please stop :( ih stress and no mood. Amey, be strong. becoming birthday! tapiiiiii, ergh. no preparation.

# A, simaok la aku minat ko gik. frust ku kelak. rasa macam gugok dari 15 tingkat :(

oklah bye

A M E Y

DEAR YOU



I don't know why. Tapi saya rindu dengan tahun 2011 :) Zaman kegemilangan bagi batch 1996 terutamanya bagi budak perempuan dalam kelas 3 Al-Abqari. Cause we're best friends. Sampai kami kena gelar 1 geng tau, nama geng kami "MENTARI". But its not true. We always there for each other. Sentiasa ada :') We laugh We cry together. No matter what. Kami tetap kawan sampai bila bila :) Saya rindu lah masa tu. Tiada ulang tayang bak kata Ummu.

Now, ada yang pindah.

Intan NorQamarina
Nur Azimah
Nurul Aini
Fazlinawati

Bayangkan orang yang paling aku rapeh rapat nak macam twin aku sendirik, PINDAH. Can you imagine? :( Sedih yang teramat. Tahun 2012 tok aku rasa macam lifeless ajak. Ada kawan macam sekda kawan. Ada kawan tapi annoying. Aku rasa dekat KAU jak aku ANNOYED. Ada kawan kalau ada HAL PENTING jak nya perlu. Ada KAWAN yang masa sekda kawan nak dirapeh nya di sekolah ajak nya RAPEH NGAN AKU. Ada kawan jenis nak SUKA GILAK CITA PASAL LAKI. STFU. Ada KAWAN jenis nak SIKDAPAT TANGGA LAKI BAGUS HOT terus di COP NYA MPUN. Ada kawan jenis nak SUKA LAYAN KAWAN NAK NYA SUKA AJAK KAWAN LAIN POLAH BLURR. excuse me, kawan lain sekda perasaan ka? :) and, paling aku sik tahan. Ada JENIS KAWAN NAK SUKA NYAKIT HATI ORANG. walaupun JUST KIDDING. Tapi ayat ko PERGHHHHHHH sampe kiamat aku INGAT :)

BUT I ADMIT IT, setiap orang ada baik and buruknya. sebab ya aku masih bersabar dengan perangey certain orang tok. aku pun ada kurangnyya and aku harap sidaknya dapat terimak aku juaklah. cuma aku tok lebih selesa dengan SORANG JAK DALAM 1 MASA, i mean kawan nak bena bena rapeh lah :)

DOLOK, orang yang paling MENGERTI aku lah INTAN. Sebab ya 24 hours aku ngan Intan ajakkkkkkk :)
Tapi, Intan dah pindah. UHUK UHUK. So, kinektok orang YANG PALING AKU RAPEH, apa apa hal aku salu NGADU ngan nya lah. Mok ngadu ngan orang lain, hmmmmmmm sikpayah jak. Aku suka sapa Aku bencik sapa semua nya tauk. Tapi sikdapat juak sebab nya tok asrama. Mun aku tok asrama memang 24 hours lah aku ngan nya jak jak. SIK DULIK ORANG LAIN. OH JAN OH. KITA KAN LAIN DARI YANG LAIN :) Kita duak tok salu TERSISIH bah sik tauk cita. MALAS KU GIK JAN OH. BAGUS TADUAK TIDO NYAMAN GIK. YANG BEST TADUAK TOK KONGSI MINAT SAMA BAH. HAHAHA. AND THEN KITA DUAK SALU KLMJ. aku sebenanya sik sangka boleh rapat dengan kau, kau tauk sik :')

A L L A H K I R I M K A N S E O R A N G T E M A N Y A N G B A I K

NURUL SYASIKA TIJAN :)



Happy Birthday to Daddy and Jazzy :)


This is my parents :)

My awesome Jazzy :)

Jazzy and her parents, Abang No and Kak Ann. Celebrating her 2nd Birthday somewhere in KL. I saw Baskin Robbins cake! x)


H A P P Y B I R T H D A Y
to my awesome Daddy and my cute niece, si kecik Jazzy. My Dad was born on 6th Sept while si Jazzy 7th :P kakak and mine soon okay! next week :D ***siksaba. I guess mesti Jazzy dapat banyak present tok kan cousins2 nya sinun banyak anak Dato' :)

I L O V E B O T H O F T H E M

A M E Y

JEFFREY CAMPBELL







F R E A K I N A W E S O M E
awhhhh :')

I want this shoes damn much! Sytle and Classy!
trendy and bla bla bla :) orang puteh banyak pake. eee they're hot! seriously. *ENVYtotheMAX



unexplained.




D E A R C R U S H I E

I HAVE NOTHING TO SAY TO YOU.
dear you, yes you. will you be my crush? :)
entah. i miss you lah. i miss your smile. entah. idk. aku mok padah suka kau kah sik, aku xtauk jawapannya. that's it. i just, ADORE you. you're too hot to handle. i won't get your love. i don't love you, i just LIKE you. not more than that. but, i know. loving someone who doesn't even know you exist, or someone who knows you exist but treats like you don't is totally hurt. i miss that moments. kau sokong aku masa bowling tournament. dolok salu bertego kita. but now? i hurt. so leave me. move on amira yeah you can :') i hope we're still friend. i wish. uhuk uhuk.

#NP- Die in your Arms Justin Bieber. It means a lot to me.

D E A R Y O U ,
F O R G E T M E
&
I F ALLAH W I L L I N G S
I W I L L F O R G E T Y O U T O O

:')

nice



kacak yang teramat! patutla orang puteh salu kening kacak. tok padu dipolah daknya. oh okay

A M E Y

why so shit, buddy?



uuuuuuuu. that's me.

I GET ANNOYED EASILY.
Sikit jak kau nyakit ati aku, fullstop.
sekda ku layan ko. bena. entah lah. sejak sejak tok, rasa sakit hati yang teramat dengan si X tok. ko rasa ko perfect gilak?! mok komen aku macam-macam? babi. aku berguro sikit pun alu kenak anok. dah anok ya mulut sik bertapis. ko seda sik aku sapa? aku tok kawan kau dari form 1! okay lah. mbak loya pasal laki SUKKKKKK muka berseri seri. ko mok ilang kawan ka ilang laki? sometimes, aku rasa apa guna aku jadi kawan kau oh? aaaaa pake masa "semadi sekda kawan", "semadi dekat sekolah". camya kah ah?! sakit ati aku sekda sapa tauk bia ku molah muka ngan kau. bia ku senyum tetak ngan orang lain. kau loya pun cita pasal dirik jak. aku tok macam, "eh apa loya torang tok" "apa ya apa ya"? macam lambat connect. kau ngan dunia kau, aku dunia aku. YOU YOU I I. stfu idc! kau nak nego ka nak berguro ka mulut bertapis bah. aku pun manusia juak. walaupun aku BFF kau, janganlah polah aku macam aisjbcoasbcsjabc. and, janganlah ambik kesempatan atas kebaikan aku. aku sik berik eboh mintak bah aku sik suka! get it?! aku sikmok layan kau kah apakah terlampo sakit ati kah aku sikmok layan kau sekejap kah kau boleh molah muka innocent. wahai X, bila gik ko mok sedar? everytime ko molah aku kecik ati/sakit ati, aku rasa macam...... mok padah depan2 kau. " kau X, sikdapat kah ko sik molah aku sakit hati?" rasa nak, eeeee dicacak jak :'''( aku tauk bah ko pandang rendah ngan aku, aok KO PERFECT bagus dalam segala hal aku tok apa jakla. WHATEVER.

as your BFF, aku sayang kau bah aku sikmok friendship kita camya jak~ so, ubahlah perangey kau ya. sebelom aku nang bena bena sik tahan ngan kau aku sikmok layan ko gik.

okbye, X

A M E Y

happy bornday, crushie



9th August 2012, Thursday.
My Crush's birthday! No, I mean, ex crush. I liked him once :p in primary school. Lol he likes me too. He's kind, sweet, cute, LOADED! hahaha. lol i miss you! haven't seen you for a long time x( sobsob. May Allah bless you buddy. ngihihi <3

A M E Y

blackberry fever?



Nice title isn't it? Whatever it is. Memang bena. Time tok, masa mok raya tok lah Blackberry fever berleluasa where everyone insist to have their own Blackberry included ME! ENTAH. Tapi aku nang mintak BB tok dari parents sejak aku PMR gik. Tapiiiiiiiiii, disebabkan laptop dah dibeli dolok so BB tanggoh kemudian hari. Heh. Semua dah ada BB oh? maju dah. ME? hmmmmmm. But no matter what, one day i'll get you! Just wait and see. Dah 2 orang dah mintak bbpin aku -.- I mean muka aku tok ada kedak ada BB kah?! HA HA HA. InsyaAllah lepas raya lah :) Dah ada list dah aku tok, nama nama orang nak mok di BBM.

A M E Y

T I R E D



Im too tired of all. Why? No one understands me, even my parents. Stress bah aku -.- Dengan exam nya gik, dengan puasa tok gik. Adehhhh. Rasa macam mok nangis jak ngenang semua tok. Feels like wanna throw a brick onto your face :3

Btw, camp KRS kelak masa birthday aku. ***nangis. 14, 15 & 16 Sept dekat Kolej. Its gonna be awesome tapiiii masa birthday aku. Aduiiiiii -.-

oklah babai

A M E Y

you pissed me off



a n n o y e d
ada juak orang sik tauk reti dalam dunia tok oh? WHY OH WHY. im so tired of those people. ish. nyusah idup aku jak pande. masa perlu jak okay.

A M E Y