Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo



E X A M M O D E :)

malas yang teramat melanda. tauk sik ko reti malas? malas nak study malas nak ngafal. IH. 5 days left :3 cepatlah exam abis. aku mok raya. okaylah esok sekolah mok study gik mok stay up gik malam tok depan TV. uwahhh fokus ndak kah. tanggalah hoh. esok biology. wish me luck for my exam! Allah bless you. thanks bebeh. adios amigos.

A M E Y


Peristiwa 16 Ramadhan! Hahaha



Hahaha. THIS! Ritok lelah shopping sia sitok. Bukan shopping baju apa indah. Beli barang bermasak :3 Baju kelak kelak tunggu anak dara sorang gik pulai. Eh tok bukan cerita aku sebenanya baruk Muqaddimah. Hehehe. Tadik gi Bazaar. Rah Indoor. Biasalah aku tok rajin nak keluar sine sine jak pun pi mun tempat nak berdedat berpangkak idong yala aku paling malas. BENA. Pi sikhal lapa punya kes Ekot jakla turun even aku lelah/kepak/penat semua ada. Tension nunggu mak lamak gilak bebeli barang maka 10 jari ku dah penoh dah. #EH decided mok balit sorang lah tek terus ke keta, k jalan shortcut. *pemalas nak pusing pusing. k lah jalan parit tengah tengah bazaar yatek. Dah nyeberang, temu lah sorang laki tok tek. K shirt putih tengah senyum senyum. Lam ati ku sapa nya tok macam kenal. Jap ingat lok. Ohhhh NYA TOK! si S. Okay. Layap la tek stuck in the moment, si S tok tek sik sedar ada tali debah rah kaki nya ya leka layap tek nak. Tehiks. Alu tersadong ngan tali bah. Gugok selipar nya lam parit. Aku nak noleh nanyak okay ka sik malu juak takut salah urang nak malas lah. Mok pusin palak netak nya kesian juak. Sik tahan tetak lam keta jakla. Hahahaha. Sorry :p Tunggu rah rumah baruk bukak Facebook tanyak comment statusnya, HAHAHAHA. Paduhal nya nang tauk aku tok AMEY AMIERA ya nya senyum. Ehem ehem. Sweet kitak aie! Lawak :p

A M E Y