Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

RANTAI BURUNG HANTU HARAM :)




hi readers. nak share sikit ni ^^ pasal rantai owl yang selalu y'all pakai tu. cantik memanglah cantik. tapi nak tau tak? disebalik owl tu ada maksud tau.pernah dengar pasal FREEMASON? pernah?kalau nak tahu , mereka inilah kaki kaki DAJAL , mereka join angkatan DAJAL AL-MASSIH ni sebab nak HARTA , KAYA , NAMA , dan jangan terkejut kebanyakannya semua orang2 ternama negara kita , nama nama mereka cukup besar serta yang amat sedih sekali mereka ini antara nya orang islam.


tengok jap,








tahukah anda mereka(pemuja dajal) tersenyum melihat kamu semua bangga dengan loket burung hantu itu , bagi mereka(pemuja dajal) burung hantu sebagai simbol ritual mereka.MAJORITI perempuan di negara kita memakai loket ni ketika bersiar-siar dan yang paling menyedihkan mereka memakai loket ini besertakan tudung , dan sudah teranglah mereka ini ISLAM. even aku pun ada di rumah 1. selalu jugak lah pakai. tapi dah dengar kisah ni, maybe jarang kot. so guys, hati-hati dalam pemilihan barang. even PEACE sign pun FREEMASON. tak caye cer check dalam google,"Freemason symbols".





cantik kan ^^ yang ni sebijik macam aku pun. baru sekarang aku tau ada maksud disebalik owl ni x(


Credit to; Dakwat Pena (:

4 orang empunya lagu blog aku ^^




Hari ni nak share sikit pasal lagu-lagu di dalam blog ni ^^


Firstly, Cupid by Girls Day(OST City Hunter)



They are so Beautiful right? :D Love their song!


Second, Star by Min Hyuk, CNblue(OST Heartstrings/You've fallen for me)





Hensemmmmmmmmmm nak? :p First time tengoknya dalam Heartstrings ^^ nya nyanyi lagu tok. Uhhhh. So cute. Senyumannya molah ku teringat ngan senyuman F. HAHAHAHA. Tiada maksud lain okay. ILOVEYOU MinHyuk!


Third, Waiting outside the lines by Greyson Chance :)





He's so cute! HAHAHAHAHA. Love his songs, Unfriend you :D first time tengok perfomance nya live(Tv) masa ku bok balit dari Johor. sampe-sampe condo terus dok depan tb tudong lom bukak gik. Hahaha. Bes eh!


Nextttttt and Lastly :) Carta Hati by Najwa Latiff.





Okay bah itu sajalah ^^ Lots of Love, Amey.

FAKTA GILA TENTANG FACEBOOK.








1) Mempunyai lebih 500 juta pengguna aktif
2) Purata seorang pengguna mempunyai 130 friends
3) 50% pengguna aktif log masuk pada setiap masa
4) Jumlah masa yang digunakan pengguna aktif ini di Facebook ialah 700 billion minit sebulan
5) Lebih 250 juta akses Facebook secara mobil, mereka 2 kali ganda lebih aktif berbanding pengguna bukan mobil











hmmmmm. setahun dah berlalu. bukan anniversary couple or apa. but, anniversary aku SINGLE (: HEHE. I've failed in Love. An EX should stay an EX. They're an EXample of the wrong love & an EXplanation for why you deserve better. and,Being single doesn't necessarily mean you're available. Sometimes you have to put up a sign that says, "Do Not Disturb" on your heart. kalau ada jodoh adalah HEHE