Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Ihh ! gney gney pun aku madah aku maseh suka an nya ka , nya sik kn penah timak aku . Yes , I knw who I am ;(

why must you ? ;((

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5552140102585886402" />

Im trying not to love you im trying not to care but I cant ! ee . pahal susah gilak tok ? aku try mok lupak kau . p sikpat . try mok bukak ati tok k org lain , p sikpat juak ;(( erghh . bencik ehh ! im trying so hard to forget you ;/ ishh !

sad mode ;((



amira , positif kan mind kau ya . boh pike negatif . rmember something , LA TAHZAN INALLAH HUMA ANA . dont be sad , Allah is always by your side :')

Diam diam . Hihi ♥

Wajah yang tampan
Sunggu menawan
Dan juga kaya ku suka dia
Tapanya kaya sungguh sederhana
Baik budinya juga bahasanya

Saat kau menghampiri diri ku
Ku ingin engkau tahu
Sebenarnya aku diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin kau tahu

Sunggu menawan
Dan juga kaya ku suka dia
Tapanya kaya sungguh sederhana
Baik budinya juga bahasanya

Saat kau menghampiri diri ku
Ku ingin engkau tahu
Sebenarnya aku diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu

Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku Ingin kau tahu

Saat kau menghampiri diri ku
Ku ingin engkau tahu
Sebenarnya aku diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu

Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin tahu diam-diam
Aku jatuh hati pada mu
Ku ingin kau tahu

Photography cantekkkkkkkk! :D




yapp ! mmg saya ngakuk , suka dgn photography tok . dslr , lomography . fuhhh . HOT time tok . lomography fisheye! bila kamek nak dapat kitak bah ! suka gilak gilak kamek nangga kitak . best baa , mcam mcam jak bole d ambik kita . hehe . ohh ya! anno, mun ko bca post ku tok , ku nak mdh , domo atas ya dak kau :D hehe . DSLR nya pun sama baa :)

Cinta d zaman sekolah :D



sangat sangat sweet ♥ macam DOmo yah . hihi :D susah mao cakap . tapi mmg fun la punya Boyfriend . aku first gerek pun time djah 6 , sampe form1 . then , form 2 . now , aku Single . hehe . hati saya maseh dia yang punya . itu janji saya . hehe . tapi sapa sapa yang couple ah lua ya , b creful laa , bukan suma org ikhlas mok kawan ngn kta . ada yg sbb harta , rupa , macam macam jak . kta kenak pande jaga drik mpun laa :)

PMR candidates *OMG* ;O

omaigodd! im not ready yet ;(( cepatnya masa berlalu . tahun depan sudaa form 3 maa . PMR candidates . hehe . sikda main main gik . tapi , dapat ka ? play more , learn more . ee ! nerd ku next yer lak :D

tiredddddd! :(

gilaaa!tido kol 4 pagi, bngun kol 7? 3 jam jak tido :( sbb ada wedding ah Pujut 3. haishh. ekot jak laa. panas juak lagik, dh la ku nahan mata jak nak tido. erghh! dah la manok ku planting! ee. nasib da abis makan. ahahaha. sorry ah cuzzy! kenak kain kamu. hihi ;P ngomong ngomong. ku jmpa someone ah sia tek. laki. malas laa nak tego. hehe ;p balit balit umah jak, trus bkak kain n k soar pndek *no censored this fucking nite oke :D its my blog. its up to me rite ;p p k bju kurong. fuhhhh. nyman da jak tido dri kol 1 sampe kol 5. hehe. dah dah. nantik updte lagik. hihi :D

54488-385-AEB5F138CB342966508F33519E450667