Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Dup Dap Dup Dap.





Guys, I think Im in love. He is so perfect. Let me tell you, he was born in 95's line so thats mean he is one year older than me. He was born on 16 Nov while Im 16 Sept. Oh baby. He's 10 months older. Hehe. He's taller than me for sure. Pfft. Jatoh cinta pandang pertama. Wahhh. Walaupun nya Maknae(younger), tapi nya matured. Dalam Teen Top, suaranya nya paling power. Bagi aku lah. Hehe. Tak caya, cer check dalam Youtube. Search, Supa Luv by Teen Top/ No more perfume on you by Teen Top. Suara Changjo satu satunya matured. Yang lainnnn, OKAY OKAY je.






Oh God. Kyeopta. His name is Changjo. The cute maknae of Teen Top. Haha. Lol. Tapi, Chansung 2PM pun takkan ku lupakan. Cewah. Duak duak nama "Chan". Duak duak Maknae. Awww so adorable. Changjo, Chansung, lets convert to Islam and marry me! Haha.

Regards, Chan's Waifu. ❥




Hai, I guess semua orang ada cita cita kan? Hmm. Tokrang maok jadi apa? Aku? Aku. Hmmm. Aku maok jadi a successful businesswoman. Ah, you know. Yep, tok cita cita aku kinektok. Yer maok tauk? Dolok cita cita aku maok masok Akademi Fantasia bah, maok jadi artis/penyanyi. HAHAHA. Lmao. Then, aku pernah bercita cita maok jadi polis, cashier, doktor and yang paling best, MAKEUP ARTIST yo. Haha. K, enough. Start suka business business tok masa mamak ada kedey dolok, selalu tengok mamak berjual beli so start dari sia aku mula minat ngan business. Hehe. Salu tolong mamak ngira ngira apa indah. Zzzz. One day, aku harap aku dapat jadi apa yang aku maok, aku maok ambik course business. InsyaAllah. Abang abang kakak aku dah graduate, so, aku dalam journey mengejar cita cita aku. Doakan aku jadi wanita yang berjaya suatu hari kelak. Okaylah. Thats all. Annyeong ^^

I. Me. Myself.



Hello readers ku tersayang. Hehe. **Mood baik. Err, nevermind. Kita teruskan dengan entry kali ni ^^ 10 facts about the blog owner. Hahaha. Boring boring sajalah buat. Uh whatsoever.



✿ Bencikan gelap and takkan tutup lampu masa tidur.
✿ Tak pandai makan durian/belacan/tempoyak/cencaluk/sayur dan yang sewaktu dengannya.
✿ Obses gila dengan benda yang berwarna Pink.
✿ Die Hard fans of KPOP.
✿ Seorang yang pemalu dan not friendly. Hihi. Kecuali dah bertahun tahun kenal.
✿ Cepat touching masa tengok filem/drama yang berkaitan dengan binatang.
✿ Orang yang pemalas. Zzz.
✿ Gadjets lovers.
✿ Saya kaki jalan. Jalan/Shopping 24 jam pun OKAY!
✿ Suka gigit orang. Jeng Jeng Jeng. **masa kecik kecik

Haha. Itulah saya. Sekian, terimakasih. Annyeong.