Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo





Okay. macam2 jak jadi lately tok bah. Aku pun siktauk sine nak mula. Aku baruk jak balit Miri 19th Dis lepas, sepanjang dekat KL nang macam2 lah olah aku. Walaupun aku keluar weekend jak sob sob :( 


Okaylah, first topic. Dekat KL. Fuhh memanglah enjoy tapi sik seenjoy masa ada mak bapak. Moneys lai lai sekda. Pi best juakla, rutin aku kol 7 gi Gym or Swimming Pool debah. Kakya tengah malam lapar turun debah carik makanan. HEHEHE. Yala makin gemok -__- ignore it. Bestla sepanjang di KL aku sik kelua duit pun, mostly duit kakak and abang bagik. hehe. thanks bro! x then, one day, mekorg gi Sunway Lagoon. OMG. it was awesome! ada London Boys gik dekat Wave Pool. Damn it. Dengan lagu stub stub nya gik, yarabbi nang enjoy menari lam Wave Pool dengan orang hot. Dah semua lagu aku. Hahaha. Memang power! dahya main di Beach mekorg. berenang. hehehe. kedong dah pande berenang nak :p berani lah gi tempat 1.7 M camya. hohoh aku tok bukanlah tinggi ne pun. SEBENARNYA. Memang sunburn. Seriously. Kakya mekorg gi main paintball, neman abg ku memanah. Lastly, flying fox! yarabbi caken juak dahla flying fox tas air. cun cun turn aku mok turun ya, CLOSED. damn asshole asdfghjkl ah nang sik puas ati mekduak Jila. hergh. Aku di KL first time k LRT monorail ect hahaha abang ku padah Jakun -___- adventure bah. nang bestlah tiap ujong minggu klua rumah kol 10 balit kol 10 malam juakla. Oh c'mon KL babeeee. 

Second, IMAN. Kenak main Iman. Macamlah aku tok bodo gilak siktauk apa cita kau. Kau keluar dengan ex kau lah, kau lejuk lah, ko boring lah. BODOH. Nyesal ku cayak kau. mati ku cayak kau. Nektok apa jak ada, BENCIK. ko tauk bencik. sebab kau lah, aku berubah. Disebabkan aku KIRA MOK SWEET REVENGE ngn kau lah aku layan semua laki. AS A FRIEND jakla. hohoho. 

Third, issue aku ON OFF PAKE TUDONG. oh c'mon aku lamak dah macamtok on off. sejak awal2 aku berFACEBOOK. torang jak butak sik nangga. ah malas lah aku. hahahaha GO DIE. sikpat dicayak gik Twitter Instagram tok. ya bagus ya nego depan depan, siapa ada nok anok belakang2 ya aku xpat terimak lah. ko sapa aku sik kira kawan aku ka bestfriend aku ka classmate aku ka sama sekolah aku. padah jak depan2 bah aku CHILL jak. pi torang siktauk pahal aku polah camtok, DIAM jakla. bodoh. it's my privacy. sikkan lah aku kenak kontrol di luar, dalam tenet pun orang mok control aku. C'MON LAHHHHHHHHHH . people made mistakes and so do I. sikkan lah dalam internet pun mok HIPOKRIT, im just getting older and matured. kbye

Fourth, issue PINDAH. orang2 di Miri ngn hal2 di Miri tok molah aku makin mok pindah. bapak padah apa, 80%. entahla. mun dah sampe carik area ne rumah bagus ne ku tauk gik jadi ka sik. aku baruk jak nak plan alang2 jak d Miri aku stay asrama start bulan 6 ya, sampe abis exam. alang2 bah kan sayang mok drop subjek agama ku. hohoho. p ada syarat lah mekduak mintak ngn bapak, kedong mekduak Jila tinggal sitok. Jila mintak Galaxy Camera nak hot ya aku mintak iPhone 5. deal? HAHAHAHAHA :)

Fifth, issue aku kenak sumpah MATI EKSIDEN. okaylah aku tauk aku banyak salah dengan kau bah. salu nyakit ati kau. p ku sayang kau kbye :*

Sixth, biak pengago nak mampus main tanyak lam ASK.fm oh c'mon lah dangggg, just show yourself lah. mun mok nasihat dalam ask. fm apa guna pi sik tunjok dirik sebenar. aku sik marah. coba ko padah ngn aku kau sapa aku boleh bah terimak kau pun nasihat pasal ON OFF TUDONG TOK. makseh lah oh :) 


DAH. MALAS KU GIK.



Hello my dear crushie. I miss you, A LOT. And I just cant stand it anymore. Well, he's having his final exam ;) GOODLUCK bro :p hihihi

 Love you soooooooooo and I really do :p