Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

-.-

eeeeee. Im gonna take offt from Miri and go to Indonesia ;( makkkkkkkkkkkkkk, beli ngan a'a barang Apple! ;( ishhh. *jealousss. mintak2 next year ada tambang murag pegi Indon. Aminnnnnnnnn. ya Allah mintak2 dapat :')




SECRET GARDEN! :')

Drama Title: Secret Garden
Alternative Title: 시크릿 가든 / Sikeurit Gadeun
Status: Complete
Genre: Romance
Published Date: November, 2010
Total Episodes: 20
Casts: Ha Ji Won, Hyun Bin, Kim Sa Rang, Yoon Sang Hyun
Subtitle: English Sub
Summary:
The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.
Online Video Links: Click Here to Watch Secret Garden Online Free
Download Links: Click Here to Download Secret Garden (DVD quality, always available)


satusatunya cerita KOREA yang dapat buat aku nangis bebeno hahhahah. ohhh shit. lol ;P









i? love? you?



السلام عليكم guyss :D kali ni, aku nak share pasal LOVE story aku. ceywahhhh ;p terus terang aku cakap, aku SINGLE. hihi :) n takde sape pon yg dpt ENTER *buat masa skrg lah. sbbnya, aku tgh focus dgn study aku *yaka? :D skrg pun aku tak brape nak layan chat2 laki, slalu aku ignore jerrrr hahaha kesian. dandandandandan, MAYbe kot, aku tak dapat cari lelaki yang ngam ngn aku. adala sorang, tapii dah jadi ex ;( sosad mekorg putus punnnnnn, adalah tu. salah faham sikit. takpe, Allah akn bagi jdoh yg lebeh baek. alamak. aku ckp mcm org TUA. org2 tua kata, TUIJA HAHAHAHHA xD bialah. nang entri baru ku tok pasal LOVE.

conclusion nyaaa, aku IN A RELATIONSHIP with PMR :) sooo, shutupandstoptalkingboutme, OKAY














i wanna straight PMR pleaseeeeeeee ^^



السلام عليكم readers :) today im gonna to talk bout my coming pmr exam -.- fuhhh, 100+ days left and im not study yet. still playing around and blablabla. what am i supposed to do? wahhh. aku taknak FAIL ;( ni gara2 internet la ni. buat sume org lalai. haissshh students rather to read those stupid comments in FACEBOOK from reading their TEXTBOOK include meeeeeee! i wish im not a PMR candidate iwish! iwish! iwish! ;O whatever major loser lah. lantak kau la, mira. eh ape yg aku merapu sorang2 ni?