Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Selamat Berpuasa & Hari Raya Aidilfitri ;)




Assalamualaikum readers ;) hihi. seda sik seda 23days dah kita fasting. wahh. sekelip mata ajak koh :') 7 hari agik. sik sabarnya rasaaaa! TAPI, ada tapi okay? raya taun tok siklah bes gilak. sebab, ma siblings semua aher balit. kakya, kueh rasanya sik banyak polah kalik macam dolok-2. so SAD. mak padah beli ajak kali, sekda masa nak polah. huhuhuh :( dolok-2 time duak minggu seminggu nak raya tok nang meriah dah. sia sitok jak orang bukak lampu raya. semangat. sia sitok jak lagu raya. sekda feel gilak raya taun tok. lagikpun, raya taun tok sik sempat bershopping :( YA PALING AKU SEDEH. dolok-2 bapak bagik 800 sorang pakey beli barang raya, HIHIHIHI. aku ngan kakak aku jaklah, abang-2 aku dah keja k apa nya bagik. shopping-3! LOL. taun tok neyda kedakya, SEMUALAH BUSY. WHATABORINGLIFE. tunggu my sista ngn bapak free baruk kuar. CANTWAIT. aku mok simple-2 jak raya. cukuplah baju, handbag, tudong, kasut, minyakwangi PLAYBOY *ganasbunyi*, dll. HAHAHAHA. lajulah masa, aku mok cepat-2 ari sabtu bahhhhhhhh. aku sikmok sekolah, bencik sekolah! grrr. eh, back to topic, tapi, seriously lah raya zaman dolok nang bes sekda tandingannya :| first day raya nang full rah rumah ngn biak kecik. sedeh lah taun tok family aku sik raya brunei, mun sik dapat ku ngumpol duit brunei tok sikpat lah beli coklat banyak-2 tok. E. sbbnya, PASSPORT AKU NGAN MAK AKU DAH EXPIRED. sik gi singapore lah ujong taun tok, bapak dah on tengok-2 passport dah expired. PUHUI. YEY siksaba mok ngumpol DUITRAYA. $$$$$ kaching-2! LALALA I NEED MONEY MONEY MONEY.

p/s: TAUN TOK AKU SIK BERAYA NGN HANDPHONE. anything, contact dekat facebook jak. okay! SELAMAT BERPUASA :)