Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

Bon Voyage, Sista.


Its already been an hour :3 I miss her. Yo, kakak aku dah terbang. Harap2 ko selamat sampe airport, sampe KL, sampe rumah. Boring lah aku kau sekda :’( Siapa dengan aku jalan kelak? Dengan aku karaoke. Dengan aku tetak. Dengan aku bising2. Dengan aku kelayi. Hmmmm. Baruk ajak sebulan sehari kau sitok dah terbang balit ke KL  dah balit seminggu before Raya. Ya sik best! First day puasa pun kau sekda. UH. Pi nevermind, aku tauk kau busy bah dengan kerja kau maok bukak tadika. Maok anta proposal lagik, taklimat gik, kursus gik. Harap2 kau dapatlah  Amin Insya’Allah. Nama tadika pun kau dah pilih kan, LITTLE ABQARI. Abqari means a lot to me. Maybe nya maok aku focus study lok kali. Mun kau sekda konfem aku malas nak belaja. Haha. Sekda kau, sekdalah tab. Sekda tab, sekdalah instagram  kbye. Sebulan gik. Sabar mey saba. Gumpol duit meli henpon. Mintak2 bisnes ku bagus lah. Ecece.