Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo

wedding abang aku :)

Assalamualaikum and Hello guys. haritu, aku belom upload lagi gmbr abg aku punya wedding kankankan? hehe. ni nahhhhh

yang ni @ Miri :)


c
yang ni @ Terengganu :) so sweetttttt!



























yay! KL :D

السلام عليكم semuaaaa :) yeyeyeyeye. my Dad dah book teket pergi KL bulan 11 hihi. 2 weeks kat KL bah! fuhhhh. mintak2 trip ya beslah. tapi aku sik sklh for 8 days. sayangnyaa sik temu kawan >.< but, neverminddd. hahaha. dah habes PMR pun ;p eh kitorang plan nak rent car sbb nak pergi langkawi hehehhe hopefully lah kan. bpk aku ckp die nak gi lawat abg n kakak die @ perak and kedah. kira aunty and uncle aku la tu. aku tak kisah, asal jalan ;D kankankan. hujong minggu tu jugak, kitorang sefamily gi JB, kazen aku punya wedding. dalam kepale hotak aku, aku nak gi Sngpore. kan ada jln pergi Sngpore dri JB hehehhe passport aku okay je. tak taulah dh expired belom. ngehngeh. taksabalah nak jalan around KL wahhhhhh diam hotel around bukit bintang. ceywahhhh bunyi kedak banyak $$$$$$$ jak. nvmind, dah aku form4 kelak, aku mok rajin2 kan dirik pergi KL sorang2 nait belon. hehehhee :D target aku ya! bah yajak, lelah tgn nulis.



lol. I miss her ;'(




السلام عليكم ;) Today sya nak share pasal gmbar Nur Jazleen, anak buah first ku! ee I miss her laugh! hehe. takpe, nnt raya dpt jmpa bby Jaz :) miss her a lotttt






parkson mode! with Anno, Akma & her boyfie ;p




Assalamualaikum :) hari ni hari Sabtu. kitorang mmg dah plan nak pergi TAWAF parkson sbb lama dh tak cuci mata. hahahhaa xD lol. gamba tak berapa banyak sbb camera nang betapuk jak2 lam beg. haha otedah. bah okay, yajaklah haha