Press

السلام عليكم and Hello! Thanks for viewing my blog! do follow okay? THANKS :)

fo

fo



Okay ini post saya buat khas special untuk itu budak woo.

N U RU L S YA S I K A T I J A N :)
MY SWEETBESTFRIENDFOREVER. 
TILL JANNAH :p


hoi. aku sayang kau. kita duak banyak chemistry lah sepanjang aku edup setaun ngn kau tok. never thought that you would be my BESTIE :) hahaha. okay. kita serupa okay :p okay first, minat kita. minat kita sama. BOYS MUSICS MONEYS FAME. semua yala. haha. CLASSY :p kitaduak ada BIG DREAMS oh. temu di UK :) taduak salu cuci mata oh. ahahaha. kita duak punya otak salu bluetooth oh. aku dapat rasa apa kau fikir, and same goes to you. hahaha! CALI jak rasa bah :p pi ko nang bestla. ko bahagia aku bahagia. aku salu ngerepak ngn kau bah jan sbb salu tido. kakya aku salu juakla polah troll k kau. aku suka netak kau. aku salu conteng muka kau. aku suka teleng palak kau. kitaduak suka gossip. kitaduak sekda secret2. ahahah! engat sik masa ko tido umah aku? aku golong2 rambut kau. ahaha. ko bah. ada concealer ya *betol ndak eja ka* ya sebenanya k nutup jerawat, rupanya kedak lipstick tapi ko pakey rah bibir! ahaha. aku teriak pa ko polah jannn?! ko muka innnocent lalu jak. ahaha. salu juak bergusti. bertikam mulut ngn kau. ahahaha! sigek gik, DOLOK. pasal laki nak disuka taduak. duak duak HOT. tapi crush ajakla. hahaha. sama sekolah oh? :) tapi mistake, nasib taduak sama JAN :') crush taduak suka KAWAN kita sendirik. hahaha. sikpala :) engat sik? masa ko happy2 ko gambar duak2 ngn crush ko ya? petang ya pun. tiba2 crush aku bergamba ngn aku :) hahaha. taduak suk. bahagia hari yang sama jan oh?  ya ku madah taduak sama bahagia :) ya boknya. ahaha. pi ya CRUSH ajakla. dah sekda heart feeling pun :) kan? hihi. kawan ajak. hahaha. too hot to handle. hahaha. nektok taduak pun ada persamaan. hahaha. seriously aku pun terkejut bah :D kitaduak nektok ada kaitan ngn biak sains. atlet ragbi gikya. SAMA gikya taduak. ahahaha! nang lah kita duak tok kan? :) memang sik dirancang pun semua tok. rindu nak karaoke ngn kau. rindu nak nangga ko ikat rambut dpn ko ya. ala ala korean look. ahaha. oi sayang bah ngn kauuuu :( aku sikmok ko turun kelas bah next year. ko jak geng aku bahhhh. hahaha. xmok :( xmok :( hahaha. 

k lah bye muah muah 

SAYANG KAU JAN :)

This is Love.




Hi ;) long time no update. haha. malas. pi tok aku gik rajin nak. 

Okay. After 2 years okay 2 years! ;) SINGLE. last last ada gerek balit :) haha. idk but i kinda like him ;p okay. namanya Syed Iman Syed Mahli :) nice name. kan? nama BBMnya Syed Iman Al Edruce. Al Edruce nama atoknya :) haha. semua aku cerita oh. aku siktauk mok cita camne. but he's special :D seriously. haha. God im in love :) Amin. Ah, last week kan. I saw a stranger cycling around Pujut, at that time aku dalam kereta dengan mak ngn kakak nak. Bad mood masaya. Tangga jak laki ya. Dari belakang jakla. Tiba tiba teringat Iman. Entahlah maybe sbb Iman padah nya suka cycling kot. Gikpun rumahnya area Pujut. Dah limpas ya ah malas lah lalek. Biasalah orang bad mood :) sik sangka padu yatek bakal gerek aku. aww aww. he's kind. nampak jak gangster tapi dalam hati nya ada sifat penyayang ;)

ur really different Iman :) I never felt this way towards anyone before :D

I LO V E Y O U :)